manfaat beras merah bagi kesehatan, Bu müddət ərzində , insanların çoxu qəhvəyi düyü üzərində ağ düyü yemək üstünlük verirlər. Əslində, bir taxıl qəhvəyi düyü olan bir çox üstünlükləri və faydaları var .
Dr görə . Samuel Oetoro MS , SpGK , MRCCC SILOAM klinik nutritionist, qəhvəyi düyü vitamin B1 , B6, və yüksək B12 bir məzmun var . Məlum olduğu kimi, B vitaminləri insan orqanizmi üçün enerji formalaşması üçün əsas var.
" Vitamin B. Bunlardan biri adekvatlığı tərəfindən hüceyrələri enerji yaradılması , qəhvəyi düyü idi" Jakarta çərşənbə axşamı Glucose Sağlam Müzakirə ( 14.06.2011 ) ilə Dostları tədbirdə bildirib.
Bundan əlavə, Samuel qəhvəyi düyü ağ düyü daha yüksək lif məzmunu var bildirib. Onlara lif faydaları karbohidratlar şəkər udma müdaxilə , eləcə də daha sağlam qidalar olacaq boyunca gedir ki, yağ udma müdaxilə .
" Belə ki, . Görünməz keliatannya az cəlbedici , Amma ağ düyü yemək seçə yoxdur əgər əvəzinə, fluffier , və ya yapışqan düyü , ağ parlaq görünür yüksək lif məzmunu çünki . Sağlam sizin qan şəkər səviyyəsi qalxmaq edə bilər , çünki qeyri-sağlam ", deyə o izah .
Ədəbiyyat bəzi deyir, qəhvəyi düyü digər qida fosfor ( material 100 g 243 mg) və selenium edir . Selenium ferment glutatyon peroksidaz mühüm hissəsi olan iz element ( iz elementləri deyil). Bu ferment zəhərli deyil ki, istiqrazların daxil peroksid qəza katalizator kimi çıxış edir.
Peroksid membran zərər , səbəb xərçəng və digər degenerativ xəstəliklərin hüceyrə membran doymamış yağ turşuları turşutmaq bilər pulsuz radikallar çevrilə bilər. Bir çox ekspertlər qəhvəyi düyü xərçəngi və digər degenerativ xəstəliklərin qarşısını almaq üçün potensial var demək ki, onun qabiliyyəti çünki
Tidak ada komentar:
Posting Komentar