Kamis, 19 Desember 2013

cara cepat menurunkan berat badan tanpa harus olahraga

cara cepat menurunkan berat badan tanpa harus olahraga vİdeal numaraya kilo yapılacak çok oluyor . Çünkü yaşam tarzıtalepleri vegörünümünü destekleyen , aynı zamanda sağlıkkalitesini artırmak değil sadece . Bunun yerine alarak herhangi bir ilaç yan etkileri net değil , bu kolay yolu kullanın!

Biggest LoserABD'yi yayınlanan Bob Harper , bir eğitmen Genius Güzellik tarafından bildirilen bu basit küçük bir sırrı paylaşır . Bob ağırlık birçok insan kaybetmeyi başardı . Şimdi sıra sizde !

1. . SU İÇME BEYAZ
Su mucizekaynağı olan ve bu mucize vücudunuzunşeklini değiştirebilir . Her sabah , su büyük bir bardak ileetkinliği başlatmak . Evet, büyük gözlük . Boyutu ile İçme metabolizmasüreci başlayacak . Ayrıca yemekten önce su içebilirsiniz . Bumide yemek öncesi tam hissettirmek için kolay ve güvenli bir yoldur , bu nedenle yemek olmaz .

2 . PROTEİN TÜKETİMİ
Her gün kadar protein yiyin . Kahvaltı, öğle ve akşam yemeklerinde protein tüketimi. Tabii karbonhidrat ve iyi yağalımını unutmadan . Protein tempeh ve fındık dahil olmak üzere et , tavuk, balık , yumurta, süt , fındık, elde edilebilir .

3 . TATLI KAHVALTI KAÇININ
Sabah , sizin içecek yoluyla kalori çok koymayın . Yani mümkün olduğunca sabah şekerli içecekler tüketmek kalmamasıdır . Tam bilgi TIKLAYINIZ

4 . Ne yemek BİLİYOR
Yeme sadece gıda , çiğneme ve yutma koymak değildir . Senvücuda gider ne bilmeli . Karbonhidrat, yağ ve proteinbileşimine dahil besin etiketleri , kaç kalori , tümbilgileri okuyun .

5 . KEZ BİR HAFTA Sık menü YEME
Yağ ve kalori genellikle yüksek bir artı lezzetli yiyecek. Vücudunuzun zevk için çağırdı olduğu zaman, büyük miktarlarda yemek çünkü sevdiğiniz yiyecekleri yiyerek değil tamamen iyi bir şey değil.

Eğer haftada birdil yağma Bu nedenle, daha iyi olurdu . Eğer suçlu hissetmeden sevdiğiniz yiyecekleri keyfini özel bir gün oluşturun. Ama bu bir gün boyunca 'kötü ' yiyebilir demek , ama sadece bir gün içinde iyi yemek bir porsiyon yemek değil , hatırlıyorum.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar