Rabu, 18 Desember 2013

khasiat buah naga warna merah

khasiat buah naga warna merah vsdi kdyžrostlina je nyní snadno nalézt , namuk není mnoho lidí, kteří pochopili do hloubky vlastnosti skrývá za dračí ovoce .

Tvar se liší od ostatních druhů ovoce , takže zvýraznit rysy plných výhod tohoto ovoce . Během svého vývoje ,přítomnost dračí ovoce také často zubatý řadu dalších rolí .

Starověká čínská společnost se domnívá, dračí ovoce je více než jen ovoce s různými výhodami. Ovoce s kůží , která se podobávelké hadí váhy je častospolečník ze dvou soch na nabídky stolních oltáře . Každé Lunární Nový rok oslavy toto ovoce je také prezentována , a stal se jedním z požadovaných prezentaci , protože to je věřil přinést štěstí .

Přesto v jeho rodném Mexiku , dračí ovoce, které je považováno za jedno oko . Pouze tehdy, když přinesl do Vietnamu , dračí ovoce rostlina začala být pěstována značně dříve, než nakonec se vyvíjet do jihovýchodní asijské země .

Ve Vietnamu dračí ovoce je často nazýván Thanh Long nebo chytrý draka , zatímco Číňané říkají Feuy Long Kwa . V oblastech Mexika , dragon fruit přichází s titulem Pitahaya .

Samotný drak ovoce má světlou barvu pleti , pokožka není hladká , ale pokryté šupinami , které vypadaly jako velký had nebo drak . Obsah ovoce je bílé, červené nebo fialové se špetkou černých semen . Textura je jako bazalka chuť jako kiwi .

Zemědělský Výzkum agentura Indonéské republiky uvedl, žedračí ovoce může snižovat hladinu cholesterolu , vyrovnat hladinu cukru v krvi , funkci ledvin a posiluje kosti a zlepšuje fungování mozku . Fytochemické látky v těchto plodů může snížit riziko vzniku rakoviny.

Dračí ovoce je také velmi dobré pro oběhový systém . Ovoce je velmi účinný při snižování emocionální stres a neutralizují toxiny v krvi . Dragon ovoce obsahuje 80 procent vody , vitamin C , vláknina , vápník , železo , fosfor a jsou užitečné pro překonání vysokého krevního tlaku .

Obsah i drak ovoce dosáhla 0,7 do 0,9 g na každý gram , je také velmi užitečné v trávicím systému a snižuje hladinu cholesterolu v krvi . Chcete-li se vyhnout různá onemocnění , není nic špatného , pokud budete jíst dračí ovoce od teď .

Tidak ada komentar:

Posting Komentar