Kamis, 30 Januari 2014

manfaat daun sirih untuk kulit jerawat

manfaat daun sirih untuk kulit jerawat V predchádzajúcom článku , dámy sa naučili rôzne obsahy v betel list a niekoľko výhod . Výhody betel list dámy nielen to , že existuje niekoľko ďalších výhod betel list je , pokiaľ ste zabudol škoda .

Od stránka lensaindonesia.com , spomenul , že obsah antiseptikum v betel lístia prevarenej vody je nielen užitočná pre čistenie oblasti dutiny ústnej , ale v neposlednom rade , obsah je tiež dobré antiseptické pre udržanie zdravej ženské orgány .

Dámy pekne variť 7-10 betelové listy a používať prevarenou vodou umyť ženské orgány , aby nedošlo k širokú škálu baktérií a zápachu .

Nielen , že varené vody betel listy , a to najmä červené betel účinná pri cukrovke , znižuje hladinu cukru v krvi , dna , hepatitída a iné choroby v.

Červená betel užitočné nielen ako antiseptikum a lieky na ochorenia v ťažkej , dokonca aj menšie choroby , ako je kašeľ môže byť tiež riešiť betel listy .

Od stránka ancaran.com , uviedol , že spôsob , ako tento liek z betel list je nasledovné :

pripraviť 15 kusov čerstvého betel list , čerstvé Gotu Kola 10 listov , 10 listov čerstvé ciplukan a med podľa chuti .

Ako robiť to veľmi jednoduché , Cukuji varením všetky listy s 5 šálok vody , kým zostávajúce 2 šálky vriacej vody toľko . Potom sa pred vami piť , zmiešame s medom podľa chuti .

Tidak ada komentar:

Posting Komentar