Jumat, 31 Januari 2014

manfaat daun sirih untuk obat batuk yang baik dan benar

manfaat daun sirih untuk obat batuk yang baik dan benar Kræft er nu anerkendt som en af ​​de dødelige sygdomme i hele verden. Faktisk den næsthyppigste dødsårsag efter hjertesygdom er en sygdom af livmoderhalskræft.

I Indonesien er livmoderhalskræft rapporteret til at være 20-24 nye tilfælde hver dag. Livmoderhalskræft eller livmoderhalskræft er en ondartet svulst , der vokser i halsen af ​​livmoderen ( livmoderhalsen ) .

Opdages Levealder kræft og behandles i første etape er 70-75 procent , i fase to er 60 procent , i tredje fase levende 25 procent , og i stadie fire patienter, der forventes at overleve endnu hårdere.

Kræftbehandling er opdelt i tre måder, strålebehandling , kirurgi og kemoterapi. Bivirkninger af kræftbehandling er varierede , lige fra hårtab, svimmelhed , kvalme , nedsat evne til kroppens forsvar til døden.

Forskellige bivirkninger af kræftbehandling gennembrud måde at fremme behandlingen med høj effektivitet og minimale bivirkninger . En af dens bestræbelser på at udvikle naturlægemidler fra planter, der indeholder anti- cancer stoffer .

Tja, en af ​​de planter, der har potentiale som en anticancer er rød betel (Piper crocatum ) . Fra forskning Abrams (2009) , er det kendt , at ethanol ekstrakt af rød betel blade kan hæmme spredning af brystkræftceller ( T47D ) .

Afgående derfra , Dhian Grace Holy Purnama og kolleger fra Institut for Biokemi , fakultetet for Matematik og naturvidenskab , Bogor Landbohøjskole ( IPB - MIPA ) forsøgte at teste stoffet i rød betelnødder mod livmoderhalskræft celler ( HeLa ) .

"Vi forsøgte at sammenligne de flavonoid forbindelser ( forbindelser menes at hæmme væksten af ​​kræftceller ), der genereres fra vandet ekstrakt og ethanol ekstrakt af rød betelnødder blade 30 procent til at hæmme væksten af ​​livmoderhalskræft celler," siger ledende forsker , Dhian , i en skriftlig erklæring til Okezone onsdag ( 2013/12/18 ) .

Forskningen indgår i programmet Student kreativitet ( PKM ) er 30 procent ethanol ekstrakter af rød med betel blade udbytte og totale flavonoid mængder større end vand ekstrakt af rød betel blade . Dette skyldes, at ethanol er i stand til at tiltrække flere bioaktivitet af forbindelser indeholdt i rød betel blade .

Imidlertid er antallet af forudsagte molekylvægt flavonoider i ekstrakter mere vand end ethanolekstrakt 30 procent. Anticancer aktivitet har størst hæmning fundet i 30 procent ethanol ekstrakt.

" Vi konkluderer, at de bedste ekstrakter, der kan hæmme kræft cellevækst er 30 procent ethanol ekstrakt af rød betel blade . Men stadig skal gøres for at opnå yderligere rensning af rene forbindelser , der fungerer som anticancer rød betel blade , " tilføjede han.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar