Kamis, 01 Mei 2014

cara cepat menurunkan berat badan untuk golongan darah b

cara cepat menurunkan berat badan untuk golongan darah b Miten laihtua perustuu veriryhmä on yksi tapa saadaihannepainon dieetillä . Laihtua veriryhmä ruokavalio uskotaan antavan enintään tuloksia .

Oikeastaan ​​veriryhmä ruokavalio on ollut kiistanalainen , monet, jotka sopivat tai päinvastoin . Koskaihmiskeho on erittäin monimutkainen ja lukuisia tekijöitä, jotka aiheuttavat painonnousua voi mennä ylös tai alas . Mutta jos olet kiehtoiveriryhmä ruokavalio , sitten kuunnella kokonaan koko arvostelu alla .

Miksi veriryhmä ruokavalio uskotaan auttaa laihtumaan ?

Kutenkirjan kirjoittanut Peter J. D' Adamo , ND , jonka otsikkona on "Syö oikea Your Type :Diet Ratkaisu Staying yksilöllisesti Terve , Pidempi & saavuttaminen ihannepainon " että tietyt elintarvikkeet voivat ollamenu hyvin ryhmien ja voi olla melko vaikutusvaltainen ole hyvä missään muussa veriryhmä . Tämä tapahtuu, koskaveri vaikuttaa suurestiruoansulatuskanavan ja aineenvaihdunnan kehossa . Tuntemallaoikeus elintarvikkeisiin perustuu veriryhmä ruokavalio-ohjelma , joten voit tulla onnistunut .

Tässä muutamia ohjeita, jotka perustuvat veriryhmä ruokavalio kuin lainattu vemale.com .

Miten laihtua Veri Group
Ruoka menu , joita voidaan kuluttaa veriryhmäovat kasviproteiini , kuten soija , täysjyvätuotteita , ja orgaanisia vihanneksia Perbanyak kulutusta . Valitsekevyt urheiluaterveellisesti, voit myös käynnistääaineenvaihdunnan järjestelmän elin .

Miten laihtua Veriryhmä B
B-tyypin veriryhmä , yhteensovitus ruokalista on vähärasvaista maitoa ja lihaa , se on parempi välttää vehnää , mallas , maissi ja linssit . Kuten yleisurheilu , veriryhmä B pitäisi ajaa melko urheilullinen ja ole ylipainoisia .

Miten laihtua Veriryhmä O
Veriryhmä O voi kuluttaa ruokaa valikosta kuten vähärasvaista lihaa , siipikarjaa ja kalaa. Ja kannattaa rajoittaasaanti seesaminsiemeniä , leipää , pähkinöitä ja vastaavat raskaat harjoitukset , kuten nostamalla painoja .

Miten laihtua Veriryhmä AB
Kestävät veriryhmä AB olisi vältettävä ruoka menu kanaa, naudanlihaa sianlihaa , ja taipuvaisempia äyriäismenusta tiedä , ja maitoa AB veriryhmä on yleensäherkkä ruoansulatuskanavan . Vaikka urheilullinen istuvuus onrauhoittava liikunta, kuten jooga ja meditaatio .

Se ei ole kaikki ruokavalio ohjelmia mahtuu kaikki, joitakin onnistuneita jotkut eivät . Pitää mielessä on, josruokaa valikostasuuremmantoiminnan teemme ,kehon kiinteän energian etuja . Tämä johti kehon paino pysyi ennallaan tai jopa pystyä ajamaan . Have fun !

Tidak ada komentar:

Posting Komentar