Kamis, 10 April 2014

benefits of green tea drinking

benefits of green tea drinking Зелени чај је дуго постала здрава пијаћа за већину људи широм света , због предности екстракт зеленог чаја који се налазе у њој . Зелени чај садржи различите супстанце које су заиста корисне за ваше тело . Они укључују цхетацхинс и полифенол , као што су б биофлавоноидима и антиоксиданси . Те супстанце боре против слободних радикала који узрокују разних болести , као што је канцер . ЕГЦ ( епигалокатехин галат ) антиоксидант је веома врши у борби против слободних радикала . Следећи многе предности екстракта зеленог чаја .

Помоћи да изгубите тежину
Ако се осећате уморни од борбе за ваше мршављење , можете једноставно да пијете зелени чај редовно . Можете да имате једну од предности екстракта зеленог чаја да изгубе тежину . Као што је раније поменуто , екстракт зеленог чаја садржи ЕЦГЦ антиоксиданс . Ова супстанца ограничава негативан ефекат пушења и масних дијета . Ако редовно конзумирају зелени чај екстракт , ваше тело ће бити у стању да повећа процес термогенезе и стопу метаболизма масти . Заузврат , екстракт зеленог чаја помаже да изгубите тежину , а то је сигурно . Екстракт зеленог чаја не изазива повећање срца и не активирају своја осећања анксиозности . Дакле , то је сигурно да конзумирају зелени чај сваки дан . Посебно , она може учинити да се осећате пуни и обесхрабрују вас од једења . Дакле , ако желите да изгубите на тежини , зашто не почне да пије сваки дан ?

Доња Холестерол и крвни притисак
Друге предности екстракта зеленог чаја су нижи холестерол и крвни притисак . Екстракт зеленог чаја може да нижи холестерол , посебно лошем један (ЛДЛ) изазива згрушавање крви . Она такође помаже да смањите ризик од шлога и инфаркта . Зелени чај такође повећава производњу доброг холестерола ( ХДЛ ) . Добар холестерол помаже да уклоните кугу у вашим артеријама , што их више еластична . Као резултат тога , она помаже да се спречи од болести срца . Они који имају висок крвни притисак (хипертензија) , такође могу да смање ризик од конзумирања екстракт зеленог чаја .

Контрола шећера у крви Ниво
Такође можете уживати друге погодности екстракта зеленог чаја , као што су контролисање нивоа шећера у крви . Екстракт зеленог чаја садржи полифеноле који је у стању да смањи количину произведеног амилазе у вашем телу . Амилаза јеензим који помаже да претворе скроб у шећер . Конзумирање зеленог чаја редовно сваки дан ће вам помоћи да смањите ниво шећера у крви . Као резултат тога , она ће вам помоћи да спречите дијабетес од патње .

Tidak ada komentar:

Posting Komentar