Rabu, 19 Februari 2014

harga obat penghilang jerawat

harga obat penghilang jerawat Ansiktet är rent utan akne . Men i själva verket finns det ingen uppkomsten av akne ärr som gör baseball maximalt ! Fortfarande, den förra kan ses i ansiktet och störa prestanda. Här är hur man snabbt bli av med akne ärr .

1 . Ice Cube
Gnid isbitar på de områden som har acneärr . Scrub i 15 minuter och gör tre till fyra gånger om dagen . Ice har en lugnande effekt och hjälper till att övervinna hudens pad inflammation och påskynda läkningen av akne .

2.Baking soda
Förutom att arbeta för att göra kakan , kan bakpulver också bli av med akne fläckar i ansiktet . Blanda bakpulver i vatten till en pasta och sedan ansöka på acneärr . Vänta 10-15 minuter och skölj sedan med varmt vatten .

Röd 3.Bawang
Schalottenlök potenta utvisa envis acneärr . Riv löken och gnugga på acneärr .

4 . Tea avfall
Kasta inte används te drägg som du har använt ! Te drägg har fortfarande fördelen av att ta bort acneärr . Det är enkelt, bara gnugga massa på acneärr .

5.Bengkuang
Jicama användbart ljusare ansiktet och bli av med akne ärr fläckar . Riven jams och klistra in på acneärr . Låt stå i 10-15 minuter skölj med rent vatten genom . Gör denna behandling innan du går till sängs varje dag .

6 . gurka
Förutom att lindra inflammation i huden , gurka accelerera också läkningsprocessen. Skivor av gurka satte sedan på huden som har acneärr för 20-30 minuter .

7 . Äggvita och honung
Dessa två ingredienser gör en potent jämn och tonas ansikte . Kombinera äggvita och honung och applicera på acneärr att tas bort .

Material ovanför det naturliga förloppet , eftersom det är väldigt säker och lätt att hitta i ditt kök . Lycka till .

Tidak ada komentar:

Posting Komentar