Rabu, 26 Februari 2014

manfaat mengkudu untuk asma

manfaat mengkudu untuk asma Jullie hebben vaak gehoord over het nut van deze vrucht . De titel is de vrucht , maar de vrucht kan niet alleen worden gegeten . De vruchten moeten worden verwerkt tot medicijnen of kruiden voor consumptie . Het fruit dat afkomstig is uit Zuidoost-Azië wordt beweerd dat het voordelen voor het verlagen van het cholesterolgehalte , Lhoh hebben .

Hier is ehow.com heeft een lijst van de inhoud en de gezondheidsvoordelen van noni om ons lichaam .

1 . polysacchariden
Verschillende soorten polysacchariden aanwezig in noni fruit, zoals galactose , glycated en glucuronzuur is al lang bekend als een voogd uithoudingsvermogen in de medische wereld . Daarnaast zijn er drie typen polysacchariden heeft ook anti -bacteriële werking , en zelfs anti - kanker en anti - tumor .

2 . scopoletine
Deze stoffen kunnen de bloeddruk verlagen , zodat een beroerte kan worden voorkomen bij patiënten met hypertensie . Deze fytochemische stoffen kunnen eveneens als anti - inflammatoire en kunnen hoofdpijn te verlichten . In feite , de gewichtsklasse van de ziekte van Alzheimer werd verondersteld te kunnen overwinnen deze bittere vrucht . Als u allergieën , is een stof in noni deze kan worden gebruikt als tegengif omdat het de functie van anti - bacteriële en anti - schimmel ook.

Zoals gemeld in een studie van de Universiteit van Hawaï , noni voldoen 55 % van het lichaam nodig heeft vezels in 100 gram van de presentatie , zoals voorgesteld door de Dietary Reference Intake . De vrucht is vetarm met 12 % eiwit bevat vitamine C , B3 , kalium , ijzer , vitamine A , calcium en natrium .

Tidak ada komentar:

Posting Komentar