Selasa, 25 Februari 2014

manfaat madu dan putih telur

manfaat madu dan putih telur Medus turi daug turinio , kad yra veiksmingas odos sveikatai ir grožiui. Natūralus ingredientas be kita ko , tokių kaip antioksidantas , antibakterinis , vitamino B ir vitamino C. medaus,

1 . Saugokite odą

Iš daugelio privalumų , numatytų medaus , apsaugooda yra jos pagrindiniai gebėjimai . Antioksidantų , anti- grybelinių ir anti- mikrobų kiekis gali išgydyti žaizdas , bėrimas ir odos kovoti su infekcija .

2 . drėkina odą

Medus nuo seno žinomas kaip natūralus ingredientas , kuris naudojamas reguliariai , gali suminkštinti odą ir plaukus fruktozė . Galite kreiptis medaus ant veido ir kaklo srityje arba maišyti su kitais natūralių ingredientų , kad jūsų oda minkštesnė.

3 . Užkirsti kelią odos senėjimo

Medus taip pat gali padėti sumažinti senėjimo požymius . Jūs galite atrodyti jauniau , nesmedaus , kuris gali neutralizuoti laisvuosius radikalus, turinį. Tai medus gali būti atliekami į dažų. Padaryti du arbatinius šaukštelius tonerio citrinos , du arbatinius šaukštelius medaus ir vandens mišinį. Tada sumaišykite ingredientus į švarų butelį ir kratoma tol, kol tolygiai. Norėdami jį naudoti , taikyti , kaip jūs įtraukėte dažų apskritai, pilant kelis lašus ant vatos tampono ir patrinkite jį ant veido , kad buvo pašalinta .

4 . Gydosi žaizdas Odos

Ir žaizdų infekcija gali būti sumažintas valgyti medų . Tai yra dėl to, medus turi anti - mikrobų kiekį . Cukraus medaus esmė gali pagreitinti žaizdų gijimą .

5 . Išlaikyti odos grožį

Tai galite padaryti dviem būdais iš karto valgyti medų . Gerti reguliariai ir taikyti ją tiesiai ant odos ir plaukų. Maistingosios medžiagos , esančios meduje , pavyzdžiui, magnio, kalio ir kalcio prisidėti prie odos, kuri skatina ląstelių sukurti sveiką ir gražią odą regeneraciją.

6 . odos valymas

Tai skamba keistai iš tiesų , jeimedus yra sakoma, kad siurblys . Tačiauiš natūralių fermentų medaus kiekis , jei jis sumaišomas su vandeniu, gali padarytišvelnus antiseptikas kruopščiai valo odą , nesumažinant savo natūralių aliejų kiekį .

7 . įveikti spuogus

Yup , spuogai dažnai yramoterų problema. Norėdami jį pašalinti , galite kreiptis medų nuo spuogų ir leiskite pastovėti 15 minučių, tada nuplaukite. Iš efektyvių kovos nužudyti spuogų bakterijų kiekis ir valyti dėmes.

Ką mes aptarta anksčiau yramaža dalis naudos ir veiksmingumo medaus. Yra daug daugiau naudos medaus kitų dalykų. Štai kodėl medus pramintas 1001 savybės žmonėms.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar