Sabtu, 01 Maret 2014

benefits of green tea body wrap

benefits of green tea body wrap A zöld tea a hibiszkusz tea, italok gazdag flavonoidokban valóban egészséges ital , ami sok ember támaszkodik előnyeit.

A több ezer éve , tea ismert a világon az egyik legfontosabb keleti részén, a jó egészség , a boldogság és a bölcsesség . A tudósok a nyugatiak is kíváncsi , majd némi kutatást . Ennek eredményeképpen , ők meg egy csomó egészségügyi előnyei különböző típusú tea.

A tanulmány megállapította, hogy egyes teák segít gyógyítani és megelőzni a rák, a szívbetegségek, a cukorbetegség , fogyni , a koleszterinszint csökkentésére , és javítja az éberséget . Tea természetesen szintén antimikrobás tulajdonságai alkalmassá téve fogyasztott , hogy megakadályozzák az influenza .

Katherine Tallmadge , MA , RD , LD , a szóvivője az Amerikai Dietetikusok Szövetségének , mondta, idézi WebMD , hogy a tea a legjobb alternatíva helyett kávét. A tartalom a koffein a tea kevesebb, mint a kávé , és a flavonoid jó a szív és a rák megelőzésében .

A fajta tea , mi a fene az egészséges és ajánlott a kutatók ?

Zöld tea készül gőzölgő a levelek. Van nagy koncentrációjú EGCG .

Antioxidánsok a zöld tea zavarhatja a növekedés a húgyhólyagrák , emlőrák, hasnyálmirigyrák , tüdőrák, colorectalis rák, a vérrögképződés megelőzésére , éget zsírt , harc oxidatív stressz az agyban , csökkentve annak kockázatát, neurológiai rendellenességek, például az Alzheimer-kór és a Parkinson- , csökkentve annak kockázatát, a stroke és javítja a koleszterin szintet.

Fekete tea vagy fekete tea készül erjesztése levelek. A fekete tea a legmagasabb koffeintartalma , van íze és aromája a legsúlyosabb a típusú tea.

A kutatások azt mutatják , hogy a fekete tea is védi a tüdő által okozott expozíció cigarettafüst . Ezért arra a következtetésre jutott , hogy a fekete tea is segíthet csökkenteni a stroke kockázatát

Tidak ada komentar:

Posting Komentar