Jumat, 28 Maret 2014

manfaat cuka apel dan madu

manfaat cuka apel dan madu "Apple" yravaisius, yra saldus ir labai švieži panaikinti badą kaip drakonas vaisių . Kandunagn obuolių turi ląstelienos , kuri yra pakankamai didelė, kad ji yra gera svorio netekimas dietos programos . Daugelis dietos ekspertai rekomenduoja obuolį kaip suvartojimas papildomai gauti idealaus kūno .

Geras ne tik dieta , obuolių geriausiai valgyti kasdien išlaikyti sveiką kūną. Yra įvairių rūšių ligų, kurios gali būti sprendžiamos ir trukdė naudojant šią saldus vaisius. Taigi, kas yra nauda ir veiksmingumas obuolių ? Eiti pamatyti pilną apžvalgą žemiau:

 Obuoliai gali padėti sumažinti plaučių vėžio riziką
Tai gali įvykti dėl flafoid medžiagų, esančių obuolių. Flafoid medžiagos įrodyta, kad padėti sumažinti plaučių vėžio riziką 50 %. Iš Kornelio universiteto JAV tyrimas parodė, kad fitonutrinas medžiagų obuolių odos gali slopinti gaubtinės žarnos vėžio augimą 43 %.

Geras plaukams
Obuoliai gali išblukti plaukų. Obuolių , kad buvo susmulkinti manalagi gali būti taikoma visam plaukų , kol sklandžiai gauti juodus plaukus . Po to uždarykite plaukus rankšluosčiu maždaug 5-7 valandas. Galutinė plaukų skalavimo valyti kaip įprasta.

Gali padėti išlaikyti lygį hormono estrogeno menopauzės metu
Boro esantis turinys obuoliai gali padėti moterims mempertahaankan hormonų estrogenų menopauzės metu . Taigi, kad ji gali sumažinti trikdžius sukelia hormonų pusiausvyros , pavyzdžiui, depresija , širdies liga, osteoporozė .

Gali neutralizuoti laisvuosius radikalus
Obuolių ten taip pat yraantioksidantas phytochemical turinį, kuris padeda kovoti su laisvaisiais radikalais nuo taršos ar aplinkai. Ši medžiaga gali slopinti blogojo cholesterolio (MTL) suma, kuri gali sukelti užsikirsti kraujagysles.

Gali paspartinti virškinimo trakto
Su garcinijos reguliariai gali sklandžiai virškinimą. Tai yra todėl, kadį garcinijos vaisių totorių rūgštis galėtų sunaikinti bakterijas virškinamajame trakte.

Gera dieta
Obuoliai yra daug ląstelienos , todėl gera mityba. Daug skaidulų gali jus visiškai ilgiau , kadorganizmas gali iš karto gausite plonas.

Obuolių vaisius yra daug vitamino
Kai vitaminų , esančių obuolių pavyzdžiui, vitamino A , vitamino B1, vitamino B2, vitamino B3 , vitamino B5, vitaminas B6 , vitaminas B9 ir vitamino C.

Jūs galite vartoti obuolių užklausas tiesiogiai arba pagaminti į sultis . Kaip yrageriausias būdas gauti obuolių savybėmis ir ilgiau , nes sultys ir maistinių medžiagų rasta obuoliai vis dar nepaliestas be švaistomi. Sėkmės !

Tidak ada komentar:

Posting Komentar