Kamis, 06 Maret 2014

cara memakai jilbab paris berwajah bulat

cara memakai jilbab paris berwajah bulat Πώς να φορούν μαντίλα Παρίσι μπορεί να σας κάνει να φαίνονται πιο ελκυστικά και μοντέρνα . Μαζί με την ανάπτυξη της παγκόσμιας τάσεις της μόδας , πώς να φορούν μαντίλα επίσης παρουσίασαν αύξηση την πάροδο του χρόνου .

Αν το πρώτο είναι λιγότερο ελκυστική για να φορέσει μαντίλα , τώρα πολλοί νέοι μουσουλμάνοι που φορούν τη μαντίλα επειδή φαίνεται πολύ πιο μοντέρνα και μοντέρνα . Ας ελπίσουμε ότι αυτό δεν οφείλεται απλώς να ακολουθήσουν την τάση , γιατί ουσιαστικά κάθε μουσουλμάνα απαιτείται να φορούν τη μαντίλα .

Γιατί είναι αυτό κασκόλ ονομάζεται μαντίλα paris ; Και αν κοιτάξουμε τις λέξεις πέπλο , θα πρέπει να χρησιμοποιούν αραβικά ονόματα που ακούγονται . Αποδεικνύεται ότι το όνομα του paris πέπλο δεν έχουν ιστορική προέλευση . Paris πόλη είναι γνωστή για τη μόδα ή τάση της μόδας . Ενώ η μαντίλα είναι ένα ορθογώνιο κεφάλι μαντήλι paris κατασκευασμένο από βαμβακερό ύφασμα που είναι λεπτό , ελαφρύ , και πολύ άνετα να φορούν ονομάζεται τούλι . Voile είναι μια λέξη της γαλλικής γλώσσας που έχει νόημα πανί κόμμωση από 100 % βαμβάκι ή μείγμα με άλλα υλικά όπως πολυεστέρα ή λινό .

Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι να φοράει τη μαντίλα Παρίσι σίγουρα θα έχει δυσκολία στη λήψη το βλέμμα πιο όμορφες δημιουργίες . Πηγαίνετε να δείτε το βίντεο φροντιστήριο πώς να φορούν μαντίλα paris ακόλουθη έχει ληφθεί από το youtube .

Εκτός από paris πέπλο , μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε το πώς να φορούν μαντίλα πασμίνα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε μια σειρά από εκδηλώσεις , όπως απαιτείται . Λοιπόν, τι περιμένεις ; Αμέσως προσπαθήσει να φορούν τη μαντίλα τρόπο paris να δούμε μοντέρνα και μοντέρνα .

Tidak ada komentar:

Posting Komentar